Despre noi

Vacanță în Toscana este o marcă înregistrată a societății Magneturism SRL creată în aprilie 2015 de către trei prietene cu multe idei și pline de energie: Alina Axinte, Karina Roșu și Ioana Penescu. Dorim să promovăm un tip de vacanță la baza căreia se află o legătură prietenească între localnici și călătorii-vizitatori care nu sunt clienți, nu sunt turiști oarecare, ci oaspeți! O vacanță unde informațiile și sugestiile sunt date de persoane care trăiesc viața de zi cu zi în Toscana.

 • vacanta Toscana

  Alina

  Alinei îi place să descopere locuri noi, mici, ascunse, perfecte pentru o vacanță în tihnă. Prima vacanță în Toscana a fost în 2014 când a rămas foarte impresionată de grija localnicilor față de istorie: „Orice lucru vechi este prețuit și valorificat.” Atrasă de experimente culinare, Alina a fost încântată în timpul sejurului ei de mâncarea simplă, dar foarte gustoasă și de uleiul extravirgin de măsline, dens și fructat. Ea este coloana noastră în lumea frenetică a marketingului online.

 • Karina

  Pasiunea cea mai mare a Karinei sunt călătoriile – în toate colțurile lumii pe cât este posibil. Iar amintirile cele mai frumoase încearcă să le imortalizeze cu aparatul de fotografiat care este nelipsit din bagajele ei. Karina a fost ultima oară în Toscana în 2011 și a fost extrem de încântată de un mic festival al castanei puteai să guști tot felul de specialități cu acest fruct. În voiajele ei, este atrasă de orășelele mici, de un muzeu inedit. Cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul asigurărilor și al managementului de risc, Karina coordonează toate relațiile de afaceri ale societății.

 • vacanta Toscana

  Ioana

  De 19 ani în Toscana, Ioana are o experiență de aproape nouă ani în promovarea turistică a regiunii. Ioanei îi place să găsească acele locuri speciale unde ar merge în vacanță și ea împreună cu familia. Selectează cu multă grijă toate structurile turistice prezente pe website și le vizitează personal de cel puțin două ori pe an. Una dintre pasiunile Ioanei este scrisul și speră că poveștile ei din Blog vă vor ajuta să descoperiți Toscana prin ochii unui localnic cu suflet românesc.