Agriturismo Vaiursole
de la €450/săptămână
capacitate maximă: 6 persoane

Pentru cine caută o vacanță în Toscana în mijlocul naturii, la răcoare, cu prețuri foarte accesibile și destul de aproape de Florența și de orășele mai puțin cunoscute, Agriturismo Vaiursole este un loc perfect. Situat în Mugello, una dintre zonele cele mai verzi ale Toscanei, Agriturismo Vaiursole a fost construit în anul 1050 ca un edificiu de apărare pe lângă Abația di Crespino. În salonul cu șemineu al casei se află de fapt o parte dintr-un zid original ale construcției. Vaiursole este o casă independentă la care se ajunge pe un drum de țară accesibil și umbros. Ideală pentru o familie de patru adulți și doi copii, Agriturismo Vaiursole are o mică terasă panoramică cu priveliști frumoase asupra livezii cu nuci și cedri libanezi și asupra văii.

Este la numai un kilometru de centrul orășelului Marradi, unul dintre cele mai renumite locuri din Toscana pentru producția de castane. Toamna este momentul cel mai fastuos al anului pentru această zonă, când trenul cu aburi de odinioară e repus în funcțiune pentru a cutreiera aceste zone ale Toscanei. Oricum puteți degusta bunătățile ce se gătesc cu făina de castane oricând. Casa are trei camere, o baie cu duș și o bucătărie foarte bine dotată, chiar și cu mașină de spălat vase. Vechiul cuptor al casei, unde se coc pâinea, pizza sau fripturile, funcționează perfect. Orășelul Marradi și cele din jur au mici prăvălii ca pe vremuri unde puteți cumpăra produse ce nu se găsesc prin alte părți și unde puteți intra în legătură cu localnicii. În apropiere este și un teren de tenis și manej pentru pasionații de călărie.

Proprietarii Agriturismo Vaiursole, familia Torriani, se disting printr-o ospitalitate deosebit de atentă și de călduroasă. În centrul orășelului Marradi au un alt loc de vacanță, Palazzo Torriani, o rezidență de epocă, unde puteți merge la degustare de produse din Mugello, la o cină sau la o lecție de bucătărie numai cu rețete de familie.

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Self-catering
Self-catering
Pet friendly
Pet friendly
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.