Castello di San Fabiano
de la €140/noapte
capacitate maximă: 12 persoane

Castello di San Fabiano este un loc de vacanță unic în Toscana. Elegant, rafinat, autentic și foarte primitor. Un sejur în această rezidență istorică toscană este un prilej de a intra în contact cu evenimente și personaje renumite ale trecutului prin poveștile ce familia Fiorentini vi le va depăna în timpului unui tur al castelului sau la ora ceaiului în grădină sau salon. Camerele spațioase, foarte liniștite, cu acel farmec de odinioară, poartă numele unor rude ale familiei.

La numai 13 km de Siena și la doi pași de una dintre cele mai sugestive zone ale Toscanei, Crete Senesi, Castello di San Fabiano este locul ideal fie pentru o vacanță romantică sau fie pentru un vacanță sub semnul artei și al istoriei. Împrejurimile sunt bogate în mici orășele de origini medievale: Buonconvento, Murlo, Monte Oliveto, Montalcino, Montereggioni, San Galgano.

Gazda voastra pregătește un mic dejun de neuitat în fiecare dimineață și de două ori pe săptămână se organizează pentru oaspeți o cină elegantă. La cerere puteți face un curs de bucătărie la Castello di San Fabiano când puteți cunoaște pastele tipice zonei, i pici și alte rețete ale familiei nobiliare. Tot gazdele voastre vă vor îndruma spre un mic orășel cu ape termale sau către mici fermieri locali pentru a degusta produse tipice ce nu găsiți la tot pasul. La Castello di San Fabiano veți petrece o vacanță de neuitat.

Pentru corespondență: italiană, engleză.

Produse toscane
Produse toscane
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
Pet friendly
Pet friendly
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

În iatacurile castelului

Donna Lavinia – 2 oaspeți

Este o camera dedicată mamei proprietarului care petrecea foarte mult timp în Toscana în timpul vacanțelor. Verdele delicat, mobilele Ludovic al XVI-lea, perdelele de mătase, Madonna pictată cu foiță de aur dau camerei mult rafinament. Se poate transforma în cameră cu două paturi. Baia privată este în exteriorul camerei, într-un mic coridor.

De la €140 la € 160/noapte/2 persoane, mic dejun inclus.

Cere ofertă specifică

Donna Giovanna – 2 oaspeți

Cameră Deluxe cu mobile autentice Ludovic al XIV-lea. Este o cameră romantică, caracterizată de culorile pastel roz și verde deschis și țesături din mătase. Patul a aparținut mamei proprietarului când era adolescentă, tăblia patului este cu împletitură vieneză originală. Camera dă spre parcul castelului. Baia privată ensuite cu cadă de baie.

De la €160 la € 180/noapte/2 persoane, mic dejun inclus.

Cere ofertă specifică

Donna Beatrice – 2 oaspeți

Această cameră deluxe, în culori calde, auriu și bordeaux, este dedicată bunicii proprietarei, Ducesa Beatrice Lante della Rovere, al cărui potret din tinerețe este păstrat aici. Multe elemente decorative conduc oaspeții înapoi în timp: o mare stofă aurie cu stema de familie, mobilele stil Empire, vechea sobă în terracotta. Baie privată ensuite.

De la €160 la € 180/noapte/2 persoane, mic dejun inclus.

Cere ofertă specifică

Donna Elsa – 2 oaspeți

Donna Elsa este o suită elegantă și distinsă, cu o cameră dublă și o mare sufragerie. Este dedicată mătușii proprietarilor care a fost și soția pictorului Archimede Bresciani da Gazoldo din Mantova ale cărui tablouri decorează multe camere și sala de mese a castelului. De la fereastre vederea dă către sugestivele dealuri Crete Senesi. Baie privată ensuite.

De la €180 la € 200/noapte/2 persoane, mic dejun inclus.

Cere ofertă specifică

Guardiacaccia – 4 oaspeți

În trecut, chiar sub acoperișul castelului, aceasta era casa paznicului domeniilor San Fabiano. Acum a fost transformată într-o suită-apartament cu două camere, o baie privată și un mic salon. Culorile deschise, materialele naturale evocă simplitatea elegantă a acestui refugiu de vacanță.

De la € 250 la €280/noapte/4 oaspeți cu mic dejun inclus.

Cere ofertă specifică

Călătorie în timp

O vacanță într-un castel din Toscana

Un mic castel de la 1300, cu o poziție de invidiat în Toscana, la puțină depărtare de Siena, unde veți fi întâmpinați de o familie nobiliară deosebit de ospitală. Situat înspre zona pitorească a Crete Senesi, castelul este în interiorul unui mic burg ce datează încă de la 867 d.Ch. Castello di San Fabiano vă va dărui clipe unice în timpul vacanței voastre în Toscana. Pentru mai bine de cinci secole (până în 1916 mai precis) a fost proprietatea unei importante familii nobiliare senese, Forteguerri. Abia în 1951, tatăl actualului proprietar, Contele Fiorentini, important industriaș din Roma, cumpără domeniul cu cele 750 de…

Citește mai mult în blogul nostru