Hotel Posta Marcucci
de la €112
capacitate maximă: 72 persoane

Posta Marcucci este un mic hotel cu o poveste ce te unge pe suflet. Este situat în inima Toscanei, în zona Val d’Orcia declarată patrimoniu al umanității UNESCO, cu dealuri ce par desenate de o mână divină. Extrem de aproape orășele nestemate precum Pienza, Montalcino, Montepulciano, San Giovanni d’Asso. Hotelul a fost deschis în 1886 dar cu câteva decenii înainte exista deja un han unde se oprea poștalionul – de aici și numele. În a doua jumătate a secolului trecut se descoperă din întâmplare izvorul de ape termale din stânca pe care era construit edificiul, iar de atunci totul a căpătat o altă dimensiune.

Hotelul Posta Marcucci este relativ mic, numai 36 de camere împărțite în patru tipologii (Clasică, Confort, Clasică Rocca d’Orcia cu priveliște panoramică deosebită și Superior cu un mic salon). De mai bine de 130 de ani a fost mereu în grija familiei Marcucci, iar din acest an a trecut în proprietatea familiei Costa din nordul Italiei, dintr-o altă zonă patrimoniu UNESCO. Cum intri în hotel te simți ca într-o casă din alte vremuri, dar pe care o simți imediat a ta. Este o vibrație specială în atmosfera acestui hotel. Mobilele în stil, porțelanurile, tablourile, dar mai ales fotografiile de familie te fac să te simți ca într-o casă-muzeu plină de viață. Ca să nu mai vorbim de cele 2 piscine externe cu apă termală de unde puteți admira un peisaj de vis, de camerele simple dar rafinate ce dau un sens al intimității cu o eleganță minimală.

Restaurantul panoramic se mândrește cu o colecție impresionantă de vinuri pentru un hotel atât de mic, dar mai ales cu un chef nou cu o stea Michelin în palmares. Apele termale externe sunt completate de un SPA intern unde domnește pacea și energia revitalizantă. Terenul de tenis a fost abia renovat pentru confortul oaspeților. Atenția familiei Costa și a întregului personal al hotelului Posta Marcucci este caldă și plină de sinceritate. O vacanță în Toscana ce vă va rămâne în suflet.

Prețuri: prețurile se indică pe persoană în cameră dublă cu demipensiune (mic dejun bogat și cină cu patru feluri).

Produse toscane
Produse toscane
Restaurant
Restaurant
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
Pet friendly
Pet friendly
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.