Hotel Venezia
de la €70/noapte
capacitate maximă: 120 persoane

Pe coasta de nord-vest a Toscanei, în frumoasa zonă Versilia, între mare și munți, Hotelul Venezia este un loc fantastic pentru o vacanță odihnitoare la mare. Situat pe o străduță internă față de faleză, Hotel Venezia este totuși la numai 350 de metri de plajă. E înconjurat de un mic parc privat de 3000 de metri pătrați unde umbra și răcoarea e asigurată de pinii maritimi monumentali. Hotelul are o poziție ideală dacă doriți să descoperiți mici orășele precum Pietrasanta unde artiști din toată lumea și-au deschis ateliere. Puteți face excursii de jumătate de zi la Pisa, Lucca, Carrara. Foarte aproape este și cel mai important complex de peșteri din Italia, Antro Corchia.

Hotel Venezia are restaurantul deschis numai pentru oaspeți și la cerere asigură serviciul de demipensiune sau de pensiune completă. Bucătăria acestui loc este de excepție, la fel ca și serviciul oferit. Camerele sunt foarte curate, luminoase, liniștite, foarte îngrijite pentru a asigura o odihnă și un confort deplin. Există toate tipologiile: single, dublă, triplă, cvadruplă și camere comunicante ce formează un Family Room.

În proprietatea aceleiași familii de peste 50 de ani, Hotel Venezia este un loc unde ai vrea să tot stai sau să te întorci cât mai des tocmai pentru că ospitalitatea familiei Baldini și a echipei lor este de invidiat.

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Restaurant
Restaurant
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.