Il Borghetto
de la €150/noapte
capacitate maximă: 4 persoane

Il Borghetto este un fost hambar vechi de aproape 200 de ani transformat într-o cochetă casă de vacanță lângă Florența, în Fiesole. Arhitecții care au efectuat renovarea conservativă cred de fapt că Il Borghetto a fost inițial construit cu ideea de a deveni o capelă mai mare a familiei Edlmann, proprietara vilei istorice adiacente. Nu se cunosc motivele care au dus la abandonarea acestui proiect. Cert este că această casă pe 3 nivele are un farmec deosebit și păstrează multe elemente istorice aproape intacte. Bârnele și tavanul sunt originale din 1877 ca și desenul mural aflat în bucătărie. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial hambarul a adăpostit atât soldați germani cât și englezi și americani. Unii dintre ei au desenat personajul ce se s-a păstrat pe zidul din sufragerie. Pardoseala din sufragerie este din cotto original de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Pe vremuri actuala sufragerie servea la stocarea măslinelor și a fânului.

Il Borghetto este casa de vacanță ideală pentru 4 persoane. Este compus din două dormitoare, două băi, bucătărie modernă și funcțională, sufragerie, loft, grădină cu terasă și barbecue. Aerul condiționat în loft și nivelul intermediar asigură un confort sporit în zilele călduroase. Casa dispune și de o spălătorie pentru cei ce doresc să stea pentru un sejur mai lung. Parcare privată.

Centrul istoric al Florenței este numai la 20 de minute cu autobuzul, iar orașe precum Prato, Pistoia, Lucca, Siena, Pisa se pot vizita foarte ușor. Familia Edlmann este și proprietara agroturismului Il Poggio alle Ville unde puteți merge pentru a vă relaxa pe marginea piscinei, pentru o cină toscană sau o pizza party. Il Borghetto este un loc ce vă va rămâne în suflet atât prin istoria familiei, cât și datorită căldurii cu care proprietarii vă pun la dispoziție casa în care au locuit pentru câțiva ani.

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.