Il Poggio alle Ville
de la €430/săpt.
capacitate maximă: 26 persoane

Ca și în basme, pentru a ajunge într-un loc mirific, personajele trec prin mai multe încercări. Din fericire, în cazul agriturismului Il Poggio alle Ville trebuie numai să aveți puțină răbdare cu ultimii doi kilometri de drum care trec prin pădure unde trebuie mers încet și cu grijă. Când veți coborî din mașină veți avea senzația că sunteți într-adevăr „departe de lumea dezlănțuită”.  Liniștea deplină, florile, dealurile pline de măslini, pomi fructiferi și păduri vă vor face pe loc să vă simțiți într-o oază de pace.

Foarte aproape de Florența (dar și de orașe precum Prato, Pistoia, Lucca, Pisa și Siena care pot fi vizitate într-o zi), Il Poggio alle Ville e situat în inima zonei Mugello, partea de nord a Toscanei. Ca orice agroturism în Toscana, Il Poggio alle Ville este mai întâi de toate o fermă agricolă biologică care produce ulei extravirgin de măsline, miere, trufe și fructe. Casele, care au fost renovate păstrând toate elementele de arhitectura toscană tradițională, au fost pe vremuri locuințele argaților și ale țăranilor care lucrau pe sutele de hectare aflate în proprietatea familiei înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. Raffaele este a patra generație care continuă tradiția agricolă a familiei, diversificând activitatea principală cu ospitalitatea turistică. Sunt două case pentru șase persoane, una numai pentru două și alte trei pentru patru persoane.

Chiar dacă veți avea senzația uneori că trăiți în alte vremuri atunci când sunteți în vacanță la Il Poggio alle Ville, vă veți bucura și de facilități ale timpurilor noastre. Piscina are trei nivele, cu o zonă pentru copiii sub trei ani. Casele care pot găzdui până la șase persoane au și mașină de spălat vase. Terenurile de fotbal, de volei, de pétanque și masa de ping-pong pot să-i țină ocupați atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Săptămânal se organizează fie o cină toscană cu feluri de mâncare tipice zonei Mugello, fie o seară cu pizza făcută în cuptorul vechi de câteva secole. Pe timpul verii, proprietarii sunt zilnic prezenți și vă pot oferi informații detaliate despre toate evenimentele din Toscana sau pur și simplu vă pot povesti istoria familiei.

Pentru corespondență: italiană, română, engleză, franceză, germană, olandeză.

Prețuri: de la €430/săptămână apartament de 2 persoane; de la €480/săptămână apartament de 4 persoane; de la €620/săptămână apartament de 6 persoane.

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
Pet friendly
Pet friendly
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.