Palazzo Torriani
de la €160/noapte
capacitate maximă: 14 persoane

În nordul regiunii Toscana, în micul orășel Marradi renumit pentru producția de castane, se află Palazzo Torriani, o rezidență de epocă elegantă și rafinată. Se ajunge ușor la Florența fie cu mașina, fie foarte comod cu trenul. Este un loc unde se merge în vilegiatură, ca în povestirile de odinioară, o vacanță în ritm lent, tocmai pentru că localitatea Marradi a fost declarata „oraș slow”. Palazzo Torriani face parte din itinerariul cultural-artistic Liberty creat în această zona a Toscanei numită Mugello. Foarte multe camere și saloane sunt pictate de exponentul de renume al curentului Liberty în Italia, Galileo Chini, bun prieten al lui Puccini. În acest edificiu eleganța naturală depășește orice idee de lux.

Palazzo Torriani se află de peste 500 de ani în proprietatea aceleiași familii.Oaspeții sunt treziți diminețile de miresmele biscuiților și prăjiturilor proaspăt făcute de „zânele bucătăriei”, așa cum numesc proprietarii persoanele ce gătesc. Familia are o tradiție incredibilă în domeniul culinar. Un fost bucătar din secolul trecut nu gătea niciodată același fel întâi la prânz sau cină, deci avea 720 de rețete. Aceeași atenție unică este dată tuturor celor care calcă și azi pragul Palazzo Torriani. Degustări de produse locale, cine romantice sau pline de fast vor fi momentele memorabile ale unor zile de tihnă în acest colț din Toscana.

Rezidența de epocă este împărțită în două mici apartamente, trei Junior Suite între 45-55mp și o Suite de 80mp. Suitele sunt aproape toate cu frești, priveliști asupra grădinii, baie proprie. Un apartament în stil Deco anii’940 și Suita au aer condiționat.

Prețurile sunt de la €160 până la €250 pe noapte pentru două persoane. Prețuri promoționale pentru o vacanță de o săptămână. Reduceri pentru oaspeții ce călătoresc singuri.

Produse toscane
Produse toscane
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.