Podere Costarella
de la €160/noapte
capacitate maximă: 18 persoane

Agroturismul Podere Costarella se află în interiorul unei zone deosebite, Rezerva Naturală La Selva – Cornocchia, în apropierea orășelului medieval Radicondoli, la numai 20 de chilometri de renumita abație San Galgano. Se ajunge foarte ușor atât la Florența, cât și la Siena, dar mai ales la Casole d’Elsa, San Gimignano, Certaldo, Volterra. Prin poziția geografică absolut inedită, atunci când ajungeți la Podere Costarella aveți senzația că pășiți într-o pădure fermecată. Dimineața devreme puteți vedea multe animale din pădure care trec prin curtea imensă și neîngrădită: căprioarele preferă trandafirii, mistreții ghinde, porcul spinos și bursucul toți bulbii.

Până acum 20 de ani, această imensă casa colonica (casă țărănească) era abandonată. Moreno și Tiziana,actualii proprietari, au cumpărat-o de la stat și au lucrat cu o dedicație greu de întâlnit pentru a renova orice colțișor în cel mai autentic stil toscan. Structura a fost împărțită în patru apartamente-căsuțe pentru vacanțe pentru oaspeți din lumea întreagă și unul pentru proprietari. Experiența de arhitect a lui Moreno și-a spus cuvântul în restructurarea întregului complex. Casele sunt foarte mari, toate peste 100 de metri pătrați, trei dintre ele pentru patru oaspeți și una pentru șase. Fiecare casă este o îmbinare incredibil de naturală între elemente foarte vechi și foarte moderne, pentru a oferi un comfort deosebit într-o atmosferă parcă desprinsă din basme. Piscina infinită are o panoramă uluitoare asupra văii și dealurilor din împrejurimi.

Tiziana și Moreno vă pot recomanda fie multe mici magazine din satele vecine, lăsându-vă liberi să experimentați în bucătăriile impecabile ale caselor, dar pot pregăti pentru voi, la cerere, micul dejun și cina, eventual cu un curs de bucătărie toscană înainte. Totul într-un cadru de mare familiaritate care vă va lasă o amintire minunată despre vacanța voastră în Toscana.

De la 11 iunie și până pe 3 septembrie – rezervări de o săptămână. În restul anului, minim 2 nopți.

Pentru corespondență: italiană, franceză, engleză.

Pentru familii
Pentru familii
Restaurant
Restaurant
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pentru o experiență fantastică

Terrazzino – 4 oaspeți

Terrazzino este prima căsuță din agroturismul Podere Costarella, chiar la intrarea în parcul proprietății, mai retrasă de celelalte pentru că are intrarea pe o latură externă a clădirii. Este perfectă pentru persoane mai în vârstă sau pentru o familie cu copii mai mici pentru că nu are scări. Cele două dormitoare sunt singurele din tot agroturismul care au parchet, conferind acestei case din piatră o căldură specială. Băile și bucătăria sunt impecabile.

Prețuri: 

Până la 11 iunie și 3 septembrie-29 octombrie: €350/2 nopți; €460/3 nopți; €570/4 nopți; €680/5 nopți; €796/7 nopți

11 iunie-2 iulie și 20 august – 3 septembrie: €1.058/săptămână

2 iulie – 20 august: €1.190/săptămână

 

Cere ofertă specifică

Pergola – 4 oaspeți

Pergola, fostul grajd al fermei, a devenit după restaurare o casă de vacanțe pentru 4 persoane, extrem de spațioasă, unde talentul de arhitect al lui Moreno se vede la tot pasul. A reușit să împletească elementele originale (de exemplu piatra masivă care efectiv iese din podea) cu structuri create ex-nuovo. Casa are dormitoarele la etaj, iar din salonul foarte spațios de la parter se iese pe o terasă. Este căsuța cea mai apropiată de zona piscinei.

 

Prețuri: 

Până la 11 iunie și 3 septembrie-29 octombrie: €380/2 nopți; €500/3 nopți; €620/4 nopți; €740/5 nopți; €857/7 nopți

11 iunie-2 iulie și 20 august – 3 septembrie: €1.120/săptămână

2 iulie – 20 august: €1.251/săptămână

Cere ofertă specifică

Loggiato Belforte – 4 oaspeți

Loggiato Belforte este o casa situată la primul etaj al clădirii ce constituie tot agroturismul Podere Costarella. Luminoasă, cu culori pastelate în cele doua dormitoare și elemente străvechi în sufragerie, este ideală pentru o familie sau două cupluri de prieteni. Dacă veniți în vacanță într-un grup de prieteni, Belforte poate fi abinată cu Cornocchia, cu care are în comun loja-terasă, fiind astfel o soluție perfectă.

Prețuri: 

Până la 11 iunie și 3 septembrie-29 octombrie: €320/2 nopți; €420/3 nopți; €520/4 nopți; €620/5 nopți; €726/7 nopți

11 iunie-2 iulie și 20 august – 3 septembrie: €988/săptămână

2 iulie – 20 august: €1.120/săptămână

Cere ofertă specifică

Loggiato Cornocchia – 6 oaspeți

Loggiato Cornocchia sunt 120 de metri pătrați de autenticitate toscană! De la dormitorul în camera cu pereți de piatră, la toate detalii vechi ale casei, de la pardoselile vechi la bucătăria numită industrială, foarte modernă și funcțională – Cornocchia este o casă unde poți sta mult și bine. Trei dormitoare și două băi. E perfectă atât pentru un sejur de câteva zile dar mai ales pentru unul mai lung în timpul căruia să vă lăsați impregnați de spiritul Toscanei. Este vecină cu Belforte, având loja terasă în comun, constituind împreună o soluție fantastică pentru un grup de 10 persoane.

 

Prețuri (pentru 6 oaspeți – cere ofertă specifică dacă sunteți numai 4)

Până la 11 iunie și 3 septembrie-29 octombrie: €450/2 nopți; €590/3 nopți; €730/4 nopți; €870/5 nopți; €1.023/7 nopți

11 iunie-2 iulie și 20 august – 3 septembrie: €1.286/săptămână

2 iulie – 20 august: €1.417/săptămână

Cere ofertă specifică

Un loc ca în basme

Podere Costarella: în pădurea fermecată

Toscana cum nici eu nu mă așteptam, așa este acest agroturism primitor. Căutam un loc de vacanță ieșit din comun unde să se ajungă repede în cât mai multe orășele din apropierea renumitei Siena (Colle di Val d’Elsa, Casole d’Elsa, San Gimignano, Montereggioni, San Galgano). Absolut din întâmplare am descoperit Podere Costarella, lângă sătucul medieval Radicondoli, aproape ascuns în pădurile rezervației naturale La Selva. Agroturismul Podere Costarella nu este semnalat pe străzi, nu sunt indicatoare; va trebui să vă bizuiți numai pe coordonatele GPS și pe ultima sută de metri pe intuiția voastră personală 🙂 Va începe astfel pentru voi o…

Citește mai mult în blogul nostru