Villa di Campolungo
de la €120/noapte
capacitate maximă: 19 persoane

Ascuns printre dealurile ce împrejmuiesc Florența, în Fiesole, agriturismo Villa di Campolungo este un loc unde pace domnește în fiecare zi a anului. Măslini, chiparoși și flori înconjoară aceast mic complex vechi de șase secole. Silvia și familia ei au renovat totul cu o dăruire deosebită. Cele șapte camere au păstrat tavenele cu bârnele originale, podelele sunt de terracotta, iar pereții din piatră. Decorațiunile interioare au fost făcute cu stofe țesute după tehnicile de odinioară, cu culori calde, plăcute, de o calitate impecabilă. Băile moderne și funcționale. Toate camere sunt pentru două persoane, dar în multe se mai poate adăuga un pat pentru un copil.

Ziua începe cu un mic dejun fantastic, numai produse locale sau făcute în casă, toate biologice. Agriturismo Villa di Campolungo e poziționat strategic. Florența e la numai 20 de minute și micul oraș Fiesole, centru al civilizației etrusce, cu un renumit amfiteatru roman e la 10 minute. Puteți ajunge ușor în foarte multe orășele pitorești din împrejurimile Florenței, iar Sivia vă va îndruma în funcție de dorințele voastre. Uneori seara se organizează o cină pentru oaspeți sau un curs de bucătărie. De pe terasa agriturismului Villa di Campolungo, cu un pahar de vin bun pe masă, puteți admira priveliști divine asupra acestor dealuri mereu verzi.

Uleiul extravirgin de măsline de la Villa di Campolungo este de o bunătate greu de descris în cuvinte. Merită să veniți și toamna târziu să culegeți vedeți cum se culeg măslinele și cum se produce acest lichid atât de prețios. O experiență specială chiar și pentru copii!

Pentru corespondență: italiană, engleză, germană, română

Prețuri:  de la €120/cameră dublă/noapte, cu micul dejun inclus

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Wi-fi
Wi-fi
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pe dealurile Florenței

Vacanță cu bunătăți la Villa di Campolungo

La numai 20 de minute cu mașina de Florența, agriturismo Villa di Campolungo oferă tuturor oaspeților priveliști de neuitat. Dealurile orășelului Fiesole din nordul Florenței, atât de admirate de cei mai renumiți scriitori și pictori ai secolelor trecute ce au locuit aici, sunt cadrul natural perfect pentru o vacanță în Toscana. În mijlocul acestor panorame încântătoare, Villa di Campolungo este o casă eco-sustainable unde energia electrică provine de la panourile solare, încălzirea este geotermică, apa folosită provine de la un izvor din spatele casei. Producția agricolă este în întregime biologică. Grădina zarzavat e în spatele bucătăriei, iar uleiul extravirgin de măsline…

Citește mai mult în blogul nostru