Villa Il Paradisino
de la €95/noapte
capacitate maximă: 25 persoane

Villa Il Paradisino este o locul cel mai neașteptat pentru o vacanță de vis în Toscana. Într-unul dintre orășelele din jurul Florenței, la numai 20 de minute de centrul orașului, se află un adevărat mic paradis: un complex arhitectonic unic cu o istorie de 500 de ani.  Pășind în orice încăpere a acestui grup de case din Toscana vă veți simți purtați înapoi în timp, fermecați de istoria fiecărui centrimetru pătrat. Cele cinci hectare ce împrejmuiesc edificiile sunt dedicate numai agriculturii. Grădinile de flori, de zarzavat și de plante aromatice, via și livada de măslini dau locului un aspect de oază luxuriantă.

Rafinament, eleganță, mobile stil originale, șeminee romantice, ziduri încărcate de istorie. Villa Il Paradisino te învăluie într-o atmosferă de poveste și te face să trăiești cumva suspendat deasupra lumii agitate, pentru o călătorie plină de farmec în inima Toscanei. În proprietatea familiei Belloni-Fillippi încă din 1839, această rezidență de epocă este legată de multe evenimente istorice importante. Veți avea senzația că trăiți în alte timpuri pe parcursul vacanței voastre.

Experiența deosebită pe care o propun gazdele, în special surorile Costanza și Serena, este cursul de bucătărie toscană inspirat numai de rețetele străvechi ale familiei. Pregătiți-vă pentru un voiaj gastronomic inedit ce vă va rămâne mereu în suflet. Orice moment al anului este potrivit pentru o vacanță în acest mic colț de rai din Toscana.

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

În iatacurile vilei

Limonaia – cameră 2 oaspeți

Fosta seră de lămâi a vilei a fost transformată într-o cameră imensă cu baie proprie cu hidromasaj. Pardoseala este originală, realizată din bucăți enorme de pietra serena, tipică arhitecturii toscane. Camera este extrem de spațioasă pentru o familie compusă din 2 adulți și un copil. De la euro 95/noapte/toată camera.

Cere ofertă specifică

Torre 2 oaspeți

Un nido d’amore” cum spun italienii, un cuib al îndrăgostiților. Un apartament mignon, în turnul străvechi de secole al complexului Il Paradisino, cu baie proprie și o bucătărioară drăguță. Pace, liniștite, intimitate, vedere panoramică. Torre poate fi închiriat și împreună cu Loggetta pentru familii numeroase sau un grup de prieteni. De la euro 110/noapte/tot apartamentul.

Cere ofertă specifică

Melograno 2-4 oaspeți

Un apartament situat la parter este cochet și atrăgător ca și arbustul ce îi dă numele (și produce rodiile). Patul cu baldachin monumental din secolul al XVIII-lea și terasa sunt punctele de forță ale acestui cuib de vacanță. Este ideal pentru un cuplu ce dorește un sejur mai lung sau chiar pentru o familie cu 2 copii (canapelele sunt extensibile, de mare calitate). De la euro 130/noapte/tot apartamentul.

Cere ofertă specifică

Loggetta 4-5 oaspeți

Apartamenul poartă numele lojei private de care beneficiază. Este ideal pentru o familie de 5 persoane. Mobilierul, tapiseria, materialele folosite pentru băi și chiar pentru bucătărie crează o atmosferă unică de o eleganță extrem de naturală și plăcută. Orice oaspete are imediat un sentiment unic dat de această încântătoare „călătorie în timp”. Poate fi închiriat împreună cu Torre pentru o familie numeroasă sau un grup de prieteni. Loggetta de la euro 205/noapte/tot apartamentul. Loggetta și Torre de la euro 285/noapte/ambele apartamente.

Cere ofertă specifică

Gelso 4-6 oaspeți

„Dudul”, căci acesta este numele acestui apartament foarte spațios, este perfect pentru o familie cu două fete. Una dintre cele două camere are două paturi cu baldachine originale de la începutul secolului trecut, ca pentru două prințese. Bucătăria foarte mare, cu șemineu, în stil tipic toscana este încântătoare în orice sezon al anului. Din apartament se iese direct în terasa cu vechiul puț al vilei. De la euro 205/noapte/tot apartamentul.

Cere ofertă specifică

Giuggiolo 4-6 oaspeți

Pășind în această casă la parter vă veți simți imediat ca într-un castel. Sufrageria somptuoasă, camerele mari, paturi cu baldachin sau din bronz, alte piese de mobilier originale, foarte mult bun gust. Este un apartament perfect pentru o familie de 4-6 persoane (în afară de cele două camere sunt canapele extensibile de mare calitate). Ambele intrări ale casei dau direct în grădină. De la euro 205/noapte/tot apartamentul.

Cere ofertă specifică

O experiență de viață

Bucătărie și istorie în Toscana

Sunt în Toscana de 19 ani și acum câteva săptămâni am trăit o experiență gastronomică-istorică care m-am impresionat enorm prin pasiune, prin calitate, prin naturalețe. Nu pot să vă dezvălui toate detaliile, numai așa, puțin… Pentru că puteți veni și voi să savurați aceste ore speciale ce vă vor rămâne ca amintire toată viață. La numai 15 minute cu trenul de Florența, la Sesto Fiorentino, pe o străduță a acestui mic orășel, în spatele unei porți de fier străjuită de doi chiparoși seculari, se află un mic paradis: o vilă din secolul al XV-lea înconjurată de cinci hectare de grădină, Villa…

Citește mai mult în blogul nostru