Villa Montagna
de la €550/noapte
capacitate maximă: 18 persoane

Merită străbătută cu răbdare strada neasfaltată prin pădure pentru a ajunge la cătunul Il Poggio alle Ville, la aproape 45 de minute cu mașina de Florența. La numai 300 de metri de la recepția principală, sus pe deal, se află Villa Montagna: un loc ideal pentru a vă putea bucura de panorama extraordinară asupra văii Mugello din nordul Toscanei. Și mai ales pentru a vă putea relaxa în acest loc cu o liniște sublimă.

Villa Montagna este o casă veche țărănească care datează de la 1629. Actualul parter al casei sunt fostele grajduri de odinioară, iar etajul cu camere era zona locuită de țărani. Acest edificiu a fost restaurat de părinții lui Raffaele, care are grijă de întregul complex, în anii ’90 ai secolului trecut devenind o vilă rustică care recreează farmecul vieții din trecut. Grădina și piscina, plăcut însorite dimineața, răcoroase și liniștite seara, oferă oaspeților o vedere panoramică deosebită. Vila are 500 de metri pătrați împărțiti între parter și etaj. Este astfel un loc de vacanță perfect pentru un grup de familii sau de prieteni.

Cele opt camere (trei dintre care au baie proprie, iar restul au patru dușuri și toalete în comun) pot găzdui până la 18 persoane. Zona de zi are sufragerii rustice cu doua șemineuri, o sală de jocuri, o bucătărie foarte mare cu terasă în spatele vilei. Acolo unde a fost posibil, proprietarii au păstrat podeaua în cotto original sau în piatră de Firenzuola (pietra serena), tavanele originale din bârne groase de lemn și cărămizi speciale (pianelle). Camerele au mobilă veche de la jumătatea secolului al XIX-lea – începutul secolului al XX-lea.

Villa Montagna (aproape de Florența, Prato, Pistoia, Lucca) este un loc special atât pentru iubitorii de natură, dar și pentru cine dorește să se bucure de comorile artistice ale Toscanei.

Pentru corespondență: italiană, engleză, franceză, română.

Prețuri: Rezervări de minim două nopți €1.100; trei nopți €1.500. Martie-Aprilie-Mai-Iunie €2.750/ 7 nopți; Iunie și Septembrie €3.300/ 7 nopți. Iulie-August numai rezervări de 7 nopți €3.800

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
Pet friendly
Pet friendly
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oferte speciale

pizza vacanta toscana
Pizza Party în Toscana
21.06.2019 - 29.06.2019
Pret: €3.500
Durata: 8 nopți pt. 18 oaspeți

Villa Montagna e situată în nordul Toscanei, la numai 50 de minute cu mașina de Florența. E o oază de pace cu cele aproape 30 de hectare de terenuri agricole și păduri care o înconjoară.

O vilă istorică, o priveliște uluitoare, o vacanță într-o altă dimensiune.

Oferta este pentru 7 nopți de cazare pentru un grup de maxim 18 oaspeți. Include o Pizza Party cu pizza coaptă în cuptorul vechi de mai bine de 200 de ani al fermei (șase tipuri de pizza, desert, vin local sau bere, apă, cafea și limoncello).

 

Cere ofertă specifică