Villa Pergola
de la €800/noapte
capacitate maximă: 14 persoane

Ce tihnă deosebită pătrunde fiecare ungher al minții și al sufletului când dimineața te trezești admirând de la fereastra camerei dealurile acoperite de vii și de măslini, dar mai ales priveliștea deosebită asupra Castelului Trebbio, din complexul căruia face parte Villa Pergola. Asemenea celorlaltor case din apropiere, Villa Pergola, construită la începutul secolului al XIX-lea, era folosită drept locuință de familiile angajate de-a lungul timpului de proprietarii castelului pentru lucrările agricole de pe domeniile din jur. Atmosfera de „viața la tară” se păstrează și acum pentru că veți cunoaște îndeaproape toate activitățile agricole ale fermei Castello del Trebbio: producția de vinuri, de ulei extravirgin, de șofran.

Villa Pergola este ultima operă de restructurare și renovare conservativă făcută de actualli proprietari ai castelului, familia Baj Macario-Casasei, acum doi ani, completând astfel oferta de găzduire existentă a complexului agroturistic Castello del Trebbio și Villa Faltignano. Odată cu lucrările de restaurare a fost construită și o nouă piscină care dă oaspeților posibilitatea să aibă comfortul secolului XXI rămânând încântați de panorama castelului de la 1184.

Lângă Villa Pergola este și o mică dependence, Il Rifugio, care se închiriază mereu împreună cu vila atunci când grupul de oaspeți, prieteni sau familii, este mai mare (maxim 14 persoane). Villa Pergola are patru camere (fie cu pat dublu, fie cu două paturi) amenajate cu multă dragoste și cu mult bun gust de proprietari. Acolo unde a fost posibil au fost păstrate elemente arhitectonice din structura veche a casei dând astfel un farmec deosebit fiecărei încăperi. Bucătăria și cele cinci băile sunt deosebite, moderne și funcționale, dar în același timp integrate în stilul rustic-elegant care caracterizează Villa Pergola. Vechiul cuptor cu lemne pentru pâine și pizza a rămas și el la dispoziția oaspeților. Il Rifugio are două camere, o mică sufragerie, baie și bucătărie.

În timpului sejurului puteți beneficia de un tur istoric gratuit al Castelului, inclusiv degustarea finală de vinuri, fie în compania lui Alberto (care este directorul complexului, verișorul proprietarilor, foarte amabil și prietenos, mereu la dispoziția oaspeților) sau a unui colaborator apropiat. Puteți face și o scurtă lecție de bucătarie toscană sau un curs complet. Florența este „la o aruncătură de băț” (numai 20 de minute cu mașina), iar zona este nemaipomenită pentru iubitorii de trekking sau de călărie.

Pentru corespondență: italiană, engleză, germană

Prețuri: Minim două nopți € 1.600; trei nopți € 2.350; patru nopți € 3.050; șapte nopți € 3.999.

Pentru familii
Pentru familii
Produse toscane
Produse toscane
Restaurant
Restaurant
Self-catering
Self-catering
Wi-fi
Wi-fi
Piscină
Piscină
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
    Detalii aici. În lipsa acordului tău, nu îți putem trimite oferte și detalii de la structurile selectate.
  • Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică
    Politica de confidenţialitate și Termenii şi condiţiile Google.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Anexă

Il Rifugio

Il Rifugio este un mic apartament în stil rustic toscan care comunică și completează Villa Pergola, oferind astfel posibilitatea grupurilor de până la 14 persoane să stea împreuna. Simplu, esențial, cu bun gust, este ideal pentru o mică familie care caută mai multă initimitate, dar dorește să rămână în apropierea prietenilor pe timpul vacanței în Toscana.

Cere ofertă specifică

În vizită la Castello del Trebbio

Castello del Trebbio: un loc magic

Atunci când veți alege Castello del Trebbio pentru o vacanță în Toscana va trebui să vă hotărâți dacă vreți numai să stați o săptămână întreagă (pentru a explora mai mult din această regiune), dacă preferați numai un sejur scurt de trei-patru nopți sau numai un tur istoric al zonei. Să treceți prin aceste locuri e aproape obligatoriu 🙂 Vechile case din jurul castelului ridicat în 1184 au fost toate restaurate cu o grijă aproape maniacală și sunt acum două vile independente (Pergola și Faltignano) pentru grupuri de prieteni sau familii și șase apartamente într-un complex de agroturism. Chiar dacă veți fi retrași…

Citește mai mult în blogul nostru

Istorie, pasiune și inovație

În 1968, când părinții proprietarei au văzut pentru prima dată Castello del Trebbio, această construcție medievală rămasă aproape intactă de la 1184 era complet dezolantă, rece, neprimitoare și avea câteva hectare de vii în condiții teribile. Însă familia Baj Macario s-a îndrăgostit pe loc de privileștile din jurul castelului, de istoria cutremurătoare a locului și a decis să-l cumpere pentru că părea o investiție bună. Anna Baj Macario își aduce aminte cum mama ei, mult mai tânără decât tatăl ei, reușește să convingă toată familia (sunt cinci frați) să se mute de la Milano aici în Toscana, pe dealurile din acest sătuc,…

Citește mai mult în blogul nostru