Termeni și condiții

Acest website este operat de Magneturism SRL, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în București, Str. Av Lt. Garofeanu nr. 18, România, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J40/4542/14.04.2015, cod unic de înregistrare 34368725 (denumită în continuare „Magneturism”), adresa de e-mail office-at- vacantaintoscana.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest website. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile sale. Magneturism își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile.

 

Drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul și materialele publicate pe website-ul Vacanță în Toscana sunt integral în proprietatea exclusivă a Magneturism. Folosirea, fără acordul expres al Magnetursim, a oricărui material publicat pe acest website, se pedepsește conform legii. Denumirile “Magneturism” și “Vacanță în Toscana” și reprezentarea grafică corespunzătoare brandului “Vacanță în Toscana”, deținut de Magneturism, sunt mărci înregistrate ale Magneturism SRL.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem și cum ne poți contacta
Suntem SC Magneturism SRL (Magneturism), cu CIF 34368725. Datele noastre de contact sunt:
– Adresă poștală: București, Str. Av Lt. Garofeanu nr. 18.
– E-mail: office@vacantaintoscana.ro

Ce date vom prelucra
Magneturism poate colecta următoarele date personale ale utilizatorilor paginilor web Vacanță în Toscana și/sau Blog Vacanță în Toscana prin intermediul formularelor corespunzătoare și a comunicării directe prin email sau telefon: nume, adresă de e-mail, adresă poștală, număr de telefon, data nașterii, atunci când utilizatorul trimite o cerere de ofertă către Magneturism sau către una din structurile turistice prezentate în site, contactează Magneturism sau comentează pe Blogul Vacanță în Toscana.

La ce folosim datele tale
Datele tale personale vor fi procesate pentru a înregistra și gestiona cererea de ofertă derulată prin site. Utilizăm datele tale personale pentru a procesa cererea venită de la tine, trimițând mai departe către structurile turistice selectate de tine mesajul tău, cu toate datele furnizate de tine.

Cât timp păstrăm datele
Magneturism va păstra datele personale numai în timpul perioadei rezonabil necesare, ținând cont de necesitatea răspunderii la întrebările pe care ni le adresezi sau a rezolvării problemelor, realizarea de îmbunătățiri, și îndeplinirea tuturor cerințelor legislației aplicabile. Acest lucru înseamnă că putem păstra datele personale o perioadă rezonabilă, inclusiv după ce persoana interesată nu mai utilizează serviciile Magneturism sau nu mai utilizează site-ul Vacanta in Toscana sau Blogul Vacanta in Toscana. După această perioadă, datele personale vor fi blocate din toate sistemele Magneturism.

Ce ne dă dreptul să procesăm datele personale
Consimțământul – în scopul de a gestiona cererea de ofertă derulată prin site, temeiul legal al procesării datelor tale va fi consimțământul tău.
Retragerea consimțământului nu va condiționa răspunsul nostru la cererea de ofertă trimisă de tine.

Transmiterea datelor tale către terțe părți
Datele tale personale vor putea fi cedate/comunicate structurilor turistice cu care Magneturism are relații contractuale, în vederea obținerii de oferte personalizate pentru a răspunde cererii trimise de tine.
Magneturism nu vinde în niciun caz terților date ce aparțin clienților.

Cum protejează Magneturism datele personale?
Site-ul Vacanță în Toscana și Blogul Vacanta în Toscana utilizează tehnici de securitate a informației, precum proceduri de control al accesului și mecanisme criptografice, toate acestea cu obiectivul de a evita accesul neautorizat la date și pentru a garanta confidențialitate acestora.
Magneturism declară că a adoptat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta siguranța și integritatea datelor cu caracter personal pe care le procesează, precum și pentru a evita pierderea, modificarea și/sau accesarea acestora de către terți neautorizați.

Drepturile tale
Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal – pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@vacantaintoscana.ro poți solicita în mod gratuit, să fie modificate sau actualizate datele procesate.
Dreptul de acces la datele cu caracter personal – pe baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@vacantaintoscana.ro poți solicita în mod gratuit, să ți se confirme datele procesate sau să ți se ofere o copie a acestora.
Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat în anumite circumstanțe, în măsura în care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal – atunci când prelucrarea datelor tale este nenecesară, ai dreptul de a te opune prelucrării de către Magneturism a datelor tale cu caracter personal. Te rugăm să contactezi echipa noastră la adresa de email office@vacantaintoscana.ro.
Vom face toate eforturile pentru a te ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal– datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro.
Dreptul la ștergere – Magneturism urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. Dacă dorești ștergerea lor, ne poți solicita acest lucru prin e-mail la adresa office@vacantaintoscana.ro și noi le vom șterge dacă nu există anumite circumstanțe sau prevederi legale care să împiedice acest lucru.

 

Despre informațiile prezentate in website

Informațiile din website sunt puse la dispoziție de structurile turistice prezentate. Magneturism verifică prin reprezentatul său fiecare structură turistică în parte, totuși nu își asuma nici o responsabilitate pentru nici o inadvertență care a fost inclusă în informațiile furnizate de către structurile turistice.

Utilizatorii pot solicita informații suplimentare despre ofertele afișate în website, completând formularul de cerere de informații către structurile turistice care îi interesează. Formularul va fi trimis automat către structura turistică aleasă.

 

Legislația aplicabilă și jurisdicție

Utilizarea website-ului este guvernată de legislaţia română în vigoare.